MILAN TOLIĆ NA INTERNATIONAL GOALKEEPER CAMPU "Čast je biti dio rukometne elite, ovo je priznanje za Izviđač"

Milan Tolić RK Izviđač
Hercegovina.info

International Handball Goalkeeper Camp Croatia odao je veliko priznanje treneru vratara Izviđača Milanu Toliću. Naime, oni su na svojim službenim stranicama objavili kako da će na ovogodišnjem najvećem svjetskom vratarskom kampu s najvećim vratarskim zvijezdama sudjelovati upravo Tolić.

"Prvi put s nama je trener koji je radio s velikim brojem mladih vratara od kojih su mnogi danas uspješni reprezentativci sa zavidnim karijerama. Pogledajte s kim je godinama radio kao trener: Matej Mandić RK Zagreb/CRO Reprezentacija), Ivan Ereš Oif Arendal/NOR (Hrvatska reprezentacija), Ante Grbavac Rk Zagreb/CRO (najbolji GK ASOBAL-a 2022/23) i mnogi drugi. Milane Toliću veselimo se što ćemo te vidjeti kako ćeš raditi s nekim novim vratarskim zvijezdama", navodi se na stranicama International Handball Goalkeeper Camp Croatia.

I sam Tolić je počašćen ovim pozivom.

"Čast je biti dio rukometne elite koju čine vratari poput Marina Šege, Burić, Wolfa, Landina, Hallgrimmsona, Milosavljeva, Cupare, te treneri Perić, Porobić, Špiranec, Jerković i drugi. Nadam se da ću puno novoga naučiti od drugih trenera i vratara, a nešto isto i dati. Veliko je ovo priznanje za moj klub i rad koji radimo mi treneri skupa s Tonijem Čolinom. Želim se ovom prilikom zahvaliti Mariju Čaljkušiću na pozivu i povjerenju", kazao je Tolić za Hercegovina.info.

International Handball Goalkeeper Camp Croatia održat će se u Omišu od 24. do 30. lipnja 2024. godine.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.