RUKOMETAŠ IZVIĐAČA DOBIO POZIV SIGURDSSONA "Išao na Olimpijske igre ili ne, bit ću najveći navijač Hrvatske"

Ivano Pavlović
RK Izviđač

Izbornik rukometne reprezentacije Hrvatske Dagur Sigurdsson objavio je popis reprezentativaca za skorašnji turnir u norveškom Oslu koji će mu poslužiti kao odlična priprema za Olimpijske igre u Parizu. Na popisu hrvatskih reprezentativaca ponovno se našao igrač Izviđača Ivano Pavlović, koji je zbog svojih dobrih igara dobivao pozive i od prethodnog izbornika Gorana Perkovca.

"Drago mi je da sam dobio poziv izbornika i da ću biti na okupljanju reprezentacije, a nadam se da ću biti i jedan od putnika za Oslo. Radi se o jednom jako kvalitetnom turniru na kojem će se naći top reprezentacije i sigurno je to dobra uvertira pred Olimpijadu", kaže Pavlović za Hercegovina.info.

Upravo su Olimpijske igre i njemu san. Hrvatska je dobila tešku skupinu u kojoj će za protivnike imati Španjolsku, Njemačku, Sloveniju, Švedsku i Japan.

"Na Olimpijskim igrama nema lake utakmice, ali mislim da iz ove grupe možemo puno napravit i ići na osvajanje medalje. Bio tu ili ne svakako ću biti veliki navijač Hrvatske", ističe.

Pavlović je bio važan kotačić ove sezone u momčadi Izviđača koji je osvojio svoj deseti naslov prvaka BiH.

"Ove godine smo s Izviđačem osvojili ponovo titulu i pokazali dominaciju u BiH rukometu već godinama. Još su nam četiri kola ostala do kraja i dat ćemo sve od sebe da maksimalnom bodovnom razlikom završimo sezonu", zaključio je Pavlović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.