FOTO  Održana Izborna Skupština HŽRK Zrinjski

Izbornoj skupštini nazočilo je ponajviše roditelja,prijatelja oba kluba a sad jedinstvenog Hžrk Zrinjski, mediji koji su sve zabilježili za povjest koja je bila bogata, Šampioni države pod okrilje su primili dvojstruke šampione u omladinskim kategorijama. Veselo ozračje vladalo je ovom skupštinom, pedeset nazočnih članova su budno pratili tjek skupštine. Nakon glasovanja za svaku točku dnevnog reda zastupnici u skupštini su jednoglasno donosili odluke i imenovanja.

Za predsjednika skupštine izabran je Marijo Prskalo a njemu za dopredsjednika doc.mr.sc Zdenko Šarac dr.stom.Za predsjednika Upravnog odbora izabran je dosadašnji predsjednik Hrk Kosače gospodin Zdravko Vučić a za dopredsjednika upravnog odbora gđica Ivana Mlakić. Formirana je i stručna komisija za praćenje rada trenera i igračica u sastavu Predrag Vuković-predsjednik komisije, Robert Grgić-član i Zdravko Vučić član. U ponedjeljak igračice Hžrk Zrinjski imaju prozivku koju će izvršiti trenerica Ivana Džidić,ona će na raspolaganju imati impozantan broj igračica 35, sa kojima će imati prvi trening a time i započinju pripreme za sezonu 2013/2014.

Hžrk Zrinjski će ove sezone nastupati u premier ligi BiH i 1.ligi F BiH, tako da će sve igračice moći da se natječu.Činom spajanja dobili smo naj jači klub u BiH što se tiče igračkog kadra a i trenerskog. Sedam trenera u 5 kategorija i dvije seniorske te 150 igračica također u dvije seniorske ekipe i 5 omladinskih. Budućnost ovom klubu otvara novu stranicu iako je financijska kriza dovela mnoge klubove do raspada Hžrk Zrinjski dugo ne mora da brine, ostaje da prijatelji kluba i grad daju podršku ovom projektu.