FOTO  NEMA PREDAJE: Rukometaši Zrinjskog love senzaciju u Kupu BiH!

HMRK Zrinjski

Jedno je sigurno - neće biti lako jer se s druge strane nalazi zahuktala RK Bosna Sarajevo koja je Plemiće ove sezone svladala već tri puta, a u Mostar donosi prednost od pet pogodaka razlike.

Iako su se prošle godine borili grčevito za opstanak, mostarska mladost je ove godine preporodila rukomet u gradu na Neretvi. S prosjekom od 23 godine, jedna je od najmlađih ekipa u prvenstvu s gotovo pa isključivo domaćim kadrom koji je potekao u renomiranoj Školi rukometa Zrinjski.

Često ove godine sreća nije bila na strani Plemića te su, što zbog ozljeda, manjka sreće, ali i iskustva izvlačili deblji kraj u neizvjesnim utakmicama. To se posebno odnosi na gostovanja gdje niti jednom nisu u potpunosti nadigrani, a uvijek su bili blizu punog plijena.

U gradu se ponovno priča o rukometu. Iščekuju se domaće utakmice, prate se gostujuće. Ovi mladi momci imaju povijesnu priliku uvesti Zrinjski po prvi put na Final 4 Kupa BiH i time ispisati novu stranicu Kluba. Sigurno nas ponovno očekuju pune tribine, sigurno će pritisak biti veliki. Za neke će ovo biti utakmica karijere, za neke još jedna teška u nizu, ali jedno je sigurno - nikoga neće ostaviti ravnodušnim i izvući će posljednji atom snage iz svakog igrača.

Hoće li to na kraju biti dovoljno za ispisivanje nove klupske povijesti, pokazat će utakmica u srijedu. Jedini imperativ je dati sve od sebe, a sve više će biti samo nagrada za ove momke i mostarsku publiku koji su pružili sezonu za pamćenje! Vjerujemo u pobjedu i to onu više od pet razlike!