Zdravko Medić više nije trener rukometaša Zrinjskog, na klupu sjeda Bernard Mandarić

Zdravko Medić
SRK Zrinjski

SRK Zrinjski Mostar i trener Zdravko Medić nakon devet mjeseci prekinuli su  suradnju, te on više nije trener 'Plemića'.

Kako je priopćeno iz SRK Zrinjski, klub se zbog nepredviđenih okolnosti odlučio na raskid suradnje s Medićem kojeg će na mjestu trenera naslijediti dugogodišnji kapetan kluba Bernard Mandarić.

"Treneru Mediću se zahvaljujemo na predanom radu koji je za ovih devet mjeseci naše igrače učinio boljim rukometašima i sportašima kao i u prethodna tri navrata kada je radio u našem klubu i postao prvi trener Zrinjskog koji je osvojio trofej Kupa BiH 2017. godine i želimo mu puno sreće u budućnosti", priopćeno je.

Bernard Mandarić od danas preuzima ulogu prvog trenera ekipe a u njegovom stožeru će biti Damir Zadro kao kondicijski trener i Damir Džeba pomoćni trener.

Ovaj stožer će u subotu 8.10. 2022 god. u 19.30 sati u SD Bijeli Brijeg po prvi puta zajednički voditi ekipu protiv jakog i atraktivnog protivnika, nekada polufinalista Kupa Kupova ekipe RK Bosna Sarajevo.

Podsjetimo, Zrinjski iz prva dva kola ima tri osvojena boda. Na domaćem parketu su uvjerljivo svladali Respect, dok su na gostovanju kod Radničkog remizirali