FOTO  HŽRK Zrinjski: Turnir „MOSTAR 2013“ poklon roditeljima i gradu

HŽRK Zrinjski, turnir
Kao i prošle godine, 21/22.12.2013 u grad na Neretvi stižu ekipe iz, Hrvatske , Crne Gore Bosne i Hercegovine, da pokažu umijeće rukometne vještine, ljepotu sporta koju svakodnevno njihovi treneri prenose na njih.

Poznato je da je Mostar ili bolje rečeno dolina Neretve je regija koja je najmasovnija u svim sportovima i postiže zavidne rezultate u natjecanjima širom europe
Na turniru će sudjelovati osam ekipa u tri kategorije juniorke, kadetkinje i cicibanke. Djevojčice od 16- 12 godina starosti žele se istaknuti ne samo igranjem rukometa već druženjem i sklapanjem prijateljstava.
HŽRK ZRINJSKI, organizator ovog turnira će uz svesrdnu pomoć roditelja, sportskog saveza grada Mostara i ljubitelja rukometa nagraditi ove mlade za njihov trud, treninge i nesebično davanje ovoj sportskoj ljepotici.

Na turniru sudjeluju poznata imena iz ženskog rukometa a i dugogodišnji prijatelji .U samo dva dana 22 utakmice uz zabavni program koji će same djevojčice, domaćini turnira, pokloniti svojim prijateljicama gošćama a posebice roditeljima zahvaliti za pažnju i odricanja kako bi oni mogli uživati ljepote rukometa.
Ovo je i prilika da se u svom trenerskom poslu ogledaju nove trenerice , iako još igračice u seniorskoj ekipi one danas vode kroz rukometne vještine one mlade naraštaje Hžrk Zrinjski a to su: Andrea Kolobara, Ana Vrančić, Ivona Knezović, Tina Biokšić i Marijana Arapović.

Sve se utakmice igraju na Bijelom brijegu zahvaljujući razumijevanju i pomoći sportskog saveza grada Mostara i Hvidre-Mostar.

Na kraju sve sudionike očekuju nagrade, za one najbolje medalje, pokali i diplome, a za svaku od 22 utakmice biti će nagrađen i najbolji pojedinac po mišljenju organizatora turnira Za prošlogodišnji turnir stizale su pohvale od samih sudionika, poznavatelja i ljubitelja rukometa te se organizatori nadaju da će ove godine turnir biti još bolje organiziran.

Želimo da ova dva dana sudionici božićnog turnira provedu u miru, zadovoljstvu i blagostanju primjereno samom nazivu turnira. Isto tako ovo je prilika da pozovemo sve ljubitelje rukometa da budu dio ovog spektakla.