Sportski centar Pehar • Premier Arena – Mjesto gdje nastaju prvaci

Premier Arena

Čitluk je poznat po svojoj strasti prema sportu. Premier Arena je upravo ono mjesto gdje se ta strast pretvara u stvarnost. Naš centar postao je nezaobilazno odredište za sve one koji žele razvijati svoje sportske vještine, bilo da su profesionalci ili rekreativci.

Osnovan je s ciljem promocije sportskog duha, zdravog načina života i unaprjeđenja sportskih vještina lokalne zajednice. Osim toga, ovaj centar nudi i mnoge mogućnosti za raznovrsne sportske aktivnosti koje uključuju nogomet, cageball i boćanje.


Jedan od najvećih aduta našeg centra je odlična infrastruktura. Imamo moderno opremljene sportske terene i svlačionice koje omogućuju sportašima da treniraju i igraju u najboljim mogućim uvjetima. U sklopu centra se nalazi i restoran koji služi ukusnu hranu po prihvatljivim cijenama. Također, brojimo mnoge organizacije dječjih rođendana. 

Za one koji vole natjecateljski duh, "Sportski Centar Pehar" organizira razna sportska natjecanja i turnire. To je odlična prilika za sve one koji žele testirati svoje vještine i iskusiti pravu sportsku atmosferu. Ovi događaji privlače mnogo pažnje i podrške lokalne zajednice, stvarajući zajedništvo i ponos među stanovnicima Čitluka i šire.

Pozivamo vas da se pridružite našem nadolazećem Cageball turniru koji obećava akciju, uzbuđenje i priliku za osvajanje vrijednih nagrada.

Prijaviti se možete putem brojeva 063 479 444 (Igor) i 063 383 645 (Goran). Kotizacija na turniru je pristupačna tako da je šansa za sudjelovanje na turniru otvorena svima.