FOTO  HRK Katarina-HŽRK Zrinjski 17:35

HRK Katarina, HŽRK Zrinjski

Kao što i govori krajnji rezultat utakmice utakmica je bila neravnopravna, i rukometašice Zrinjskog su imale vodstvo od prve do zadnje minute. Na samom početku bilo je 0:5, a na odmor se otišlo rezultatom 7:14. U drugom dijelu još veća dominacija Zrinjskog, tako da rukometašice Katarine nisu u prvih 10 minuta drugog dijela mogle doći do pogotka. Na kraju zaslužena pobjeda Zrinjskog sa 18 pogodaka razlike i osiguran prolaz dalje u Kupu BiH.

Igračica utakmice je Prusina sa 15 pogodaka, dok je Mlakić za Zrinjski dodala 6, a vrijedi istaći i vratraku Pandža koja je sjajno branila, ali je uspjela i postići jedan pogodak.

Kod Katarine bolja od ostalih bila je Turudić sa 6 pogodaka, a sjajna je bila i vratarka Čarapina koja je spasila Katarinu od još većeg poraza.

HRK Katarina: Sojka, Jovanović 3, A. Marić, Brkić, I. Andačić 3, M. Vrančić 1, Šagolj, Turudić 6, Kekić 1, Arapović, Prskalo, I. Marić 3, Čobanović, Maslać, Čarapina i Sklebar.

HŽRK Zrinjski: Pandža 1, Rozić, Kolobara 2, Sulejmanagić 2, Knezović, Prusina 15, Puljić-Vlahić, Prguda 2, Bošnjak, Mlakić 6, Tambić, A. Vrančić 5 i Papak.

hercegovina.info