Rukometašice Zrinjskog osvojile turnir u svom gradu

Voljenom gradu 2022. zajednička
Emir Krpo

U Mostaru je održan rukometni turnir 'Voljenom gradu' u organizaciji Rukometnog kluba 'Lokomotiva'.

Na turniru su sudjelovali timovi RK 'Hadžići Interlogistic', HŽRK 'Zrinjski', RK 'Lokomotiva' i RK 'Sloga'.

U utakmici između 'Lokomotive' i 'Zrinjskog' ostvaren je rezultat 23-29, a na poluvremenu je bilo 10-13 u korist rukometašica 'Zrinjskog'.

Mnoštvo golova postignuto je u utakmici 'Hadžići' i 'Sloga' gdje je krajnji rezultat glasio 45-33, dok je na poluvremenu bilo 24-12.

Za treće mjesto na turniru borile su se igračice 'Lokomotive' i 'Sloge'. U ovoj utakmici bolje su bile rukometašice 'Sloge', te je krajnji rezultat glasio 30-32 (17-20).

Za prvo mjesto utakmicu su igrali timovi 'Hadžići' i 'Zrinjski', te je mostarske rukometašice i u ovoj utakmici pokazale da su bolje svladavši protivnika rezultatom 31-33 (14-15).

Tako su rukometašice 'Zrinjskog' osvojile ovaj turnir, druga je bila ekipa 'Hadžići Interlogistic', 3. mjesto osvojila je ekipa 'Sloge', a rukometašice 'Lokomotive' su završile na 4. mjestu.

Za najboljeg golmana proglašena je Anisa Selimović (ekipa 'Hadžići'), najbolja igračica turnira bila je Edina Demić ('Hadžići'), a i najbolji strijelac je iz istog tima, a to je Ajla Čajić (30 golova).