HMRK Zrinjski: Zimske pripreme u Makarskoj i Mostaru

Zrinjski-Sloga
Zrinjski-Sloga
Najuspješnija polusezona u povijesti HMRK Zrinjski okončana je četvrtim mjestom u Premijer ligi BiH te kvalifikacijama u četvrtfinale Kupa BiH te osminu finala Challenge Cupa. Nakon kraćeg odmora, mostarski rukometaši će se ponovno okupiti 08.01.2018. godine u Mostaru gdje će odraditi i početni dio priprema u dvorani te Arena Sport Centru i SRC Korak, kojima se ovim putem zahvaljujemo na susretljivosti.

Nastavak priprema održat će se u Makarskoj od 11.-18.01.2018. godine gdje ćemo u zajedničkom kampu boraviti s RK PPD Zagreb. Naši igrači će boraviti u hotelu Osejava, a smještaj nam je omogućio gospodin Jozo Kordić kojem se ovim putem zahvaljujemo dok ćemo pripremni dio odraditi u sportskoj dvorani koju nam je besplatno omogućio gradonačelnik Makarske kojem se također zahvaljujemo.

Rukometaši će boravak u Makarskoj iskoristiti i za odlazak na utakmice europskog rukometnog prvenstva u Splitu te nekoliko prijateljskih utakmica. Drugi dio sezone započet ćemo u prvoj polovici veljače kada ćemo odigrati dvomeč protiv ruskog Krasnodara u okviru osmine finala Challenge Cupa, a prema svemu sudeći, ovaj put ćemo obje utakmice odigrati u Rusiji.

Domaće prvenstvene utakmice na rasporedu su od 24. veljače kada nas očekuje gostovanje u Goraždu.