FC MOSTAR STARI GRAD STAKLORAD Pripreme u punom jeku, cilj je naslov prvaka

Josip Lekić kondicijski trener FC Mostar Stari Grad Staklorad
FC Mostar Stari Grad Staklorad

Igrači FC Mostar Stari Grad Staklorad vrijedno se pripremaju za predstojeću sezonu Premijer futsal lige BiH u kojoj je glavni cilj osvajanje titule.

Igrači rade pod budnim okom šefa stručnog štaba Mirsada Fazlinovića i kondicionog trenera, Josipa Lekića.

"Svi futsaleri na pripreme su stigli u zadovoljavajućem stanju i ekipa će do početka prvenstva biti spremna za izazove koji su pred nama. Kompletne pripreme ćemo obaviti u Mostaru, a iskoristio bih priliku da se zahvalim Upravi kluba koja se brine da ove pripreme odradimo na visokoj razini. Ono što mogu sa sigurnošću potvrditi je da ukoliko nastavimo ovim tempom sezonu ćemo započeti onako kako i želimo da to izgleda na kraju pripremnog razdoblja", kaže Lekić.

Nemanja Momčilović, Kristijan Radin i Ivan Ivanković pojačali su redove Mostaraca, dok su otišli Duje Medak i Vedad Salčin.

"Svi futsaleri su na raspolaganju, a odvojeno od ekipe jedino trenira Samir Gosto. Razlog je mala ozljeda koja bi trebala biti sanirana u narednim danima. On radi po posebnom planu i programu. U sklopu priprema za narednu sezonu naša momčad će 29. i 30. rujna u Doboj-Istoku sudjelovati na turniru Futsal promo cup čiji je organizator FC Lilium", kaže na kraju Lekić.