FOTO  HMRK Zrinjski-RK Bosna Prevent 38:24

Rukometaši Zrinjskog su na  početku poveli, i to su vodstvo povećavali kako je utakmica odmicala. Utakmica je praktički riješena već nakon prvih 15. minuta kada su rukometaši Zrinjskog poveli sa 15:2. Na odmor su Plemići otišli sa prednošću24:9 .
Drugi dio bio je sličan kao i prvi. Zrinjski je dominirao, a trener je dao prigodu i svim  igračima sa klupe koji su do sada imali manju minutažu.

Do kraja smo gledali utakmicu u kojoj su  gosti  pokušali sve da smanje prednost Zrinjskog, što im je u neku ruku i uspjelo sa obzirom da su rukometaši Zrinjskog jedva čekali kraj utakmice.
Najbolji kod Zrinjskog bili su Kordić sa 6 i Delić sa 5 postignutih pogodaka, dok se kod gostiju istakao Vranac sa 6. golova.
Utakmici je nazočilo oko 100 gledatelja
HMRK Zrinjski: Granić , Čutura 3, Dominiković 2, Lukić 1, Groznica, Čuljak, Delić 5 , Paraždik, Zadro 4 , Kordić 6, Puljić, Trkulja 4, Herceg 1 , Boban , Mandarić 3 i Pehar 4. Trener:Zoran Dokić.
RK Bosna Prevent: Žiga, Vranac 6, Burić 3, Semić 3, Begović 2, Balta2 , Sirćo Edhem, Sirćo Enes, Omanović 1, Bećar, Musa 1, Ahmetaš, Kadić 3, Skopljak 3.
Trener: Semir Jamaković

hercegovina.info