HMRK Zrinjski: Cilj kluba u nastavku sezone - ostanak u ligi i stabilizacija

HMRK Zrinjski: Cilj kluba u nastavku sezone - ostanak u ligi i stabilizacija
Rukometaši Zrinjskog prvi dio prvenstva završili su na sredini ljestvice sa 17 osvojenih bodova.

Situacija za ovaj klub nije izgledala bajno u početku sezone, odlasci nekoliko nositelja igre i trenera odrazili su se na momčad. Ipak, iz utakmice u utakmicu Zrinjski se stabilizirao, a momčad je, pod trenerom Darijem Pušićem, rasla.

- Ulazimo u nove pripreme 6. siječnja. Radit ćemo u početku pojačanim ritmom, a već nas 19. siječnja očekuje zaostala utakmica Kupa s Maglajem. Iz prvog susreta imamo dva gola prednosti. Ta će nam utakmica inače, uz natjecateljski karakter, u ovim pripremama dobro doći kao i provjera za prvenstvo. Promjene u našem igračkom kadru ne očekujemo. Imamo mladu i potentnu domaću momčad, njima vjerujemo i s tim kadrom ući ćemo u nastavak prvenstva. Isto tako nije bilo najavljenih odlazaka - kazao nam je trener Zrinjskog Dario Pušić.

U pripremnom dijelu sezone Mostarci će nastojati podići mogućnosti svojih igrača. U međuvremenu će biti dogovoreno i nekoliko prijateljskih utakmica. Nastavak prvenstva planiran je za sredinu veljače.

- Cilj nam je u nastavku sezone izboriti ostanak u Premijer ligi te financijski stabilizirati klub. Čeka nas velik posao. Osim toga, na ljestvici nisu nedostižna mjesta koja vode u doigravanje. Nastojat ćemo dati sve od sebe i u Kupu. Nastojat ćemo iskoristiti svaku priliku za bolji rezultat i plasman od onog koji smo postigli u prvom dijelu - dodao je Pušić.

Zrinjski u nastavku sezone očekuje nešto lakši raspored u prvenstvu, a u klubu se nadaju kako, uz dobre pripreme, mogu napraviti dobar temelj za nastavak sezone.

Vecernji.ba