Branitelji rukometašicama Zrinjskog: Vi ste danas ono što smo Mi bili nekad.

Koordinacija Udruga proizašlih iz Domovinskog rata HZHB, HŽRK Zrinjski, HŽRK Zrinjski, Valentin Inzko

...čestita igračicama i Upravi HŽRK "Zrinjski" i podržava ih u njihovim nastojanjima da imaju mogućnost za normalno natjecanje i organiziranje domaćih utakmica tj. da igraju pred svojom publikom.
Većina tih igračica su djeca branitelja domovinskog rata i u srcu nose pobjednički duh i svijest o sebi od roditelja koji su se borili i žrtvovali kako bi one danas imale mogućnost baviti se sportom i postizati zavidne sportske rezultate.
Svi mi znamo da u ženskom rukometu nema političke i financijske koristi za one koji upravljaju nacionalnim resursima, jasno nam je zašto se oglušuju o njihovom opravdanom zahtjevu za normalno natjecanje.

Mi branitelji se osjećamo posramljeno i zabrinuto kako smo dopustili da ovakvi ljudi isplivaju na površinu i da njihova nesposobnost, neznanje i bezosjećajnost lišena bilo kakve domoljubne emocije bude najbolje plaćena u ovoj državi.
Ispričavamo se djevojkama iz Hrvatskog ženskog rukometnog kluba Zrnjski za ovakve ozbiljne nacionalne i političke propuste i izražavamo puno poštovanje za njihovu odlučnost i inat da istraju u borbi za pravo na sportsko natjecanje, a samim tim i na dostojanstven život gdje se vrednuje uspjeh za opće dobro sporta, grada i države. Vi ste danas ono što smo Mi bili nekad.

Uz izraze našeg dubokog poštovanja,

Koordinacija Udruga proizašlih iz Domovinskog rata HZHB