U velikoj drami STK Mostar u prvoj finalnoj utakmici svladao Vogošću

STK Mostar, stk vogošća

Prvi meč za stolom su otvorili najbolji igrači oba kluba BiH olimijac i višestruki prvak Srđan Milićević i Dragutin Šurbek-mlađi višestruki prvak Hrvatske i ime svjetske klase stolnog tenisa gdje je više prisebnosti pokazao Šurbek te donio Mostaru prednost od 1:0.

Nakon toga za stol izlazi domaća nada Stk Mostara Marko Vučijak koji u svom najvažnijem meču u karijeri pobjeđuje domaćeg igrača Ikbala Šetu rezultatom 3:1 te tako donosi drugi bod za Stk Mostar.

Onda kreće prava drama koja je trajala 5 sati. Igrači Vogošće dobivaju 3 sledeće partije i vode 3:2 i nadomak su pobjede. Šurbek nadljudskim naporima i svojom drugom pobjedom pobjeđuje Armina Aličića rezultatom 3:2,  te poravnava rezultat na 3:3.

Posljednji meč i odluka o pobjedniku pala je na Adnana Šehića i Ikbala Šetu.Nakon velike drame i gubitka u 5.setu od 8:3 i 10:8 Mostarci dolaze do pobjede 13:11 te tako u seriji na dvije pobjede vode 1:0.

Što reći nakon ovakvog šoka, ovo mi je bio najteži meč u karijeri. Čestitam najprije svojim igračima a posebne čestitke idu našim navijačima koji su potegnuli prema Sarajevu i gotovo 5 sati gromoglasno navijali i davali podršku našim igračima.Također pozivam sve navijače i simpatizere kluba da dođu i da nas podrže u odlučujućoj utakmici za naš klub i da svi zajedno prolavimo 4. naslov prvaka riječi su trenera Danijela Berezovskog.