STK HT ERONET Mostar piše povijest!

STK Mostar
Obe ekipe STK "HT ERONET" Mostara okitile su se medaljama. Krenimo redom, ženska ekipa STK "HT ERONET" Mostara je poražena u finalu od STK "Spin 2012" iz Sarajeva što je vrhunski rezultat ove mlade ekipe za koju su nastupile: Iva Knezović, Leonarda Pušić, Alemka Hasečić, Sara Noa Miljko, te trenerica i igračica Maja Vranjić.
Muška ekipa je ispisala povijest osvojivši 5-i Kup Bosne i Hercegovine u posljednjih 6 godina te tako postala najtrofejnija ekipa u gradu na Neretvi i moglo bi se reći i u cijeloj regiji što se tiče ovog lijepog sporta. U finalu je nadigran naš najveći rival STK "Vogošća" iz Vogošće rezultatom 3-1.

Jako sam sretan i ponosan na svoje igrače. Dugo smo se pripremali za ovaj događaj i ovo je moja 1.titula u trenerskoj karijeri, još jednom hvala mojim dečkima koji su pružili odličnu igru i bili na visini zadatka kao i stručnom stožeru koji je nemilosrdno pomagao do ovog uspjeha riječi su mladog i perspektivnog trenera STK "HT ERONET" Mostara Tonija Vranjića. Za ekipu STK "HT ERONET" Mostar nastupili su: Dragutin Šurbek, Adnan Šehić, Luka Matković, Marko Vučijak, Filip Palameta i trener/igrač Toni Vranjić.

Presretan sam nakon svega ovoga. Cijele godine smo mukotrpno radili kao uprava kako bi privukli sponzora koji će prepoznati ovaj brendirani klub. To su prepoznali ljudi iz HT ERONETA i hvala im na svemu. Nadamo se dugogodišnjoj suradnji i nastavku dobrih rezultata ovog kluba. Čestitao bih treneru, igračima muške i ženske ekipe, roditeljima naših igrača kao i svima koji pomažu našem klubu; riječi su predsjednika kluba Dragana Palamete.

Sada se okrećemo završnici prvenstva i play off-u, gdje smo prije zadnjeg kola osigurali 1.mjesto u regularnom dijelu Premijer lige, te ćemo pokušati odbraniti naslov državnog prvaka Bosne i Hercegovine i donijeti
10-u jubilarnu titulu u Mostar; poručili su iz kluba.