Marin Čilić se plasirao u osminu finala Cincinnatija

čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, Marin Čilić, ivan ljubičić, Marin Čilić, Marin Čilić, ivan ljubičić, Marin Čilić, Janko Tipsarević, Marin Čilić, ATP Madrid, Marin Čilić, međugorac, tenis, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, Novak Đoković, Marin Čilić, tenis, tenis, Marin Čilić, Borna Ćorić, Marin Čilić, tenis, Marin Čilić, tenis
...u međusobnim dvobojima s Fernandom Verdascom koji se u drugom kolu našao unatoč 74 neprisiljene pogreške i 16 dvostrukih servis grešaka u prvom dvoboju protiv sunarodnjaka Marcela Granollersa. U meču bez breakova oba su tenisača u prvoj dionici imala nekoliko prilika za oduzimanje protivničkog servisa, ali na kraju se prvi set odlučivao u trinaestoj igri iz koje je kao pobjednik izašao hrvatski tenisač iskoristivši treću set loptu.

Sličan se scenarij odvijao i u nastavku u kojem je Čilić kod rezultata 3:3 spasio break loptu, a kod vodstva 6:5 imao je i prvu meč loptu koju ne koristi, ali u još jednoj igri živaca bolje je reagirao i odnio pobjedu.

Dva sata je Čiliću trebalo da osigura prolaz u osminu finala turnira, a za četvrtfinale će se boriti s trećim nositeljem, Švicarcem Stanislasom Wawrinkom.

ATP Masters 1000 Cincinnati, drugo kolo:
Marin Čilić (Hrvatska) - Fernando Verdasco (Španjolska) 7:6(6), 7:6(5)

Piše:
Davor Kovačević

HRsport.net