Drama dani za klubove iz športske obitelji Zrinjski

HŠK Zrinjski-NK Vitez
Vikend iza nas bili su pravi Drama dani za klubove iz obitelji Zrinjski, koji su redom ostvarili pobjede u svojim natjecanjima.

HŠK Zrinjski-NK Vitez 3:0

Nogometaši HŠK Zrinjski na svom travnjaku svladali su NK Vitez i tako još jednom potvrdili liderske ambicije. Utakmica je riješena u drugom dijelu kada su Plemići s tri pogotka svladali sportske prijatelje iz Viteza. Utakmicu je obilježila dobra igra gostiju u prvom, te Plemića u drugom dijelu utakmice. Plemići slijedeće kolo gostuju kod Čelika.

HMRK Zrinsjki-RK Bosna 36:26

Rukometaši HMRK Zrinjski ruše sve pred sobom. Nakon Izviđača u gostima, snagu Zrinjskog osjetila je Bosna iz Viskog na parketu dvorane na Bijelom Brijegu. Nošeni svojim vjernim navijačima Plemići su ostvarili vrijednu pobjedu i tako se dodatno priključili borbi za vrh ljestvice. U narednom kolu HMRK Zrinjski gostuju kod Konjuha, a prethodno će u okviru Kupa BiH na svom travnjaku dočekati Slaviju.

HKK Zrinjski-HKK Široki Brijeg 75:66

Košarkaši HKK Zrinjski nastavili su sa odličnim igrama u prvenstvu, te su i nakon subotnjeg hercegovačkog derbija prvi na ljestvici bez izgubljenog boda. Plemići su tijekom cijele utakmice imali vodstvo i na kraju su sasvim zasluženo slavili. Iduće kolo HKK Zrinjski gostuje kod Kaknja, a u srijedu ih očekuje i gostovanje u 2 ABA Ligi u Sloveniji.

HŽRK Zrinjski-ŽRK Iskra 29:25

Nakon subote u nedjelju su  Plemkinje na svom parketu svladale ŽRK Iskru rezultatom 29:25. Bila je to treća pobjeda u nizu mladih rukometašica Zrinjskog i najava povratka na stare staze slave.

Bili su to Drama dani u subotu i nedjelju. Davno smo Vam predložili da odbacite svoje daljinske upravljače i da prestane buljiti u pametne telefone, te da dan iskoristite pomoći klubovima iz športske obitelji Zrinjski.

Ovdje Vam niko neće podići pa spustiti cijenu, niti će Vas natjerati da dodatno osiromašite svoje ionako siromašne budžete nepotrebnim stvarima. Sve što Vam je potrebno jeste dobra volja i glasno grlo iz koga će se zaoriti Bravo Zrinjski...

HERCEGOVINA.info