Zoran Rajović: Igrao sam u mnogim klubovima ali Zrinjski ostaje najbolji dio moje karijere

Stadion HŠK Zrinjski, Rajović Zoran
...generacije koja je osvojila prvu titulu prvaka BiH 2005. godine. Te godine Zoran je bio najbolji strijelac lige, ali i dobitnik navijačkog pokala Filip Šunjić Pipa. Rajović danas nastupa za HNK Orašje, a evo što je rekao za naš portal HERCEGOVINA.info.

Vratio sam se u Orašje jer je cilj da se klub vrati u Premijer ligu. Svi se nadamo da ćemo uspjeti u tome, i da ćemo iduću sezonu igrati najjaču ligu.

Nastupao si za Zrinsjki. Bio si najbolji strijelac kluba i lige, navijači te se još uvijek sjećaju kao jednog od najboljih. Što ti osjećaš za Zrinjski i Mostar?

Zrinjski je najlepši dio moje karijere. Uvijek se rado sjetim nastupa za Zrinjski kada su Plemići osvojili svoju prvu titulu prvaka BiH. Igrao sam u mnogim klubovima, kako domaćim, tako i inozemnim ali Zrinjski ostaje najbolji dio moje karijere. Osobno mislim da sam i najbolje partije u karijeri pružio u Zrinjskom.

Pratiš li Premijer ligu BiH, može li Zrinjski do titule prvaka?

Naravno da pratim. Mislim da Zrinjski ima jako dobru ekipu i realne šanse da završi na prvom mjestu. Plemići će imati konkurenciju u Slobodi, Sarajevu i Širokom Brijegu, ali uz malo sreće mislim da će 4. titula prvaka stići u Mostar.

Kakvi su tvoji planovi za nastavak karijere?

Dok god me zdravlje bude dobro služilo ja ću igrati nogomet. Ipak moja budućnost je vezana za menadžerski posao u nogometu.

Možemo li te očekivati u Mostaru ukoliko se slavila titula prvaka na kraju sezone?

Ja se nadam da će Zrinjski osvojiti titulu i naravno da bih volio doći i proslaviti titulu sa igračima i navijačima Zrinjskog Ultrasima.

Evo za kraj još neka poruka tim navijačima?

Navijači su uvijek bili 12. igrač Zrinjskog i stvarno su najbolji navijači u BiH. Na kraju ih puno pozdravljam i poručujem im da nastave da bodre naš Zrinsjki.