Zeba: Zaboravili smo poraz od Željezničara koji nismo zaslužili

Zajko Zeba, FK Sloboda

U subotu ujutro će imati trening, potom zajednički ručak, a onda se vraćaju u Tuzlu.

Tri dana poslije otputovat će u Međugorje odakle će put Vrapčića gdje ih 2. travnja očekuje Velež u 23. kolu Premijer lige BiH.

Boravak u Stanišima zaista nam je koristio. Odmorili smo se, osvježili, zaboravili na poraz od Željezničara koji nismo zaslužili, jer smo bili bolji. No, propustili smo dosta prilika i poraženi smo. To je opomena, ali ne mijenja naše planove, kaže za Fenu kapetan Slobode, Zajko Zeba.

Nada se da će barem jedan trofej doći na Tušanj. Volio bih da to bude prvi naslov prvaka, mada Sloboda nikada nije osvojila ni trofej u kup natjecanju.

Sada imamo nešto lakši raspored i može se dogoditi da se bodovno odvojimo od Zrinjskog. Neće biti iznenađenje ako prvaci postanemo tri kola prije kraja prvenstva. Ali, ima još osam kola da se igra i valja ići korak po korak. Ne bih imao ništa protiv ni da titulu prvaka osvojimo u zadnjem kolu, protiv Zrinjskog, optimist je Zeba.

Dosta klubova je planiralo izlazak u Europu. Na nas nitko nije računao, ali sada je jasno da neki od njih neće izaći na međunarodnu scenu. Mi ovu priliku ne smijemo ispustiti, „otvorilo" se i dogodine će to biti svakako teže, istaknuo je Zajko Zeba, dodavši kako je i Kup prilika za Slobodu da osvoji prvi trofej.

Fena