VIDEO  Pogledajte nevjerojatnu dramu s 12 golova!

nogomet
Srećom da postoji internet pa nisu ostali zakinuti za dvoboj koji će se još dugo prepričavati. Susret škotskog prvenstva između Motherwella i Hiberniana ponudio je dramu koju će domaći navijači zasigurno prepričavati svojim unucima.



Naime, gosti su poveli preko Nisha u 11. minuti, a domaćin je izjednačio već u 16. preko Cokea. Međutim, Hibernian je bolju igru vrlo brzo naplatio i pogocima Nisha (20, 36) i Riordana (28) poveo sa 4:1, dok je Sutton prije poluvremena uspio smanjiti na 4:2.

Nakon što je Stokes pogocima u 56. i 65. minuti doveo raspucane goste u vodstvo od 6:2, činilo se da je utakmica riješena, a razočarani domaći navijači su počeli napuštati stadion.

Tada je krenuo tsunami domaćina koji je preko Cokea, Hateleyja i Suttona u devet minuta zabio tri gola te u 76. došao na samo pogodak zaostatka i najavio dramatičnu završnicu.

Tri minute prije kraja susreta Forbes je uspio promašiti jedanaesterac za izjednačenje, no njegovu je grešku u trećoj minuti sudačke nadoknade ispravio Jutkiewicz, koji je iz vrlo teške pozicije zabio prekrasan gol za 6:6 i zaključio doista nesvakidašnju utakmicu.
Net.hr