FOTO/VIDEO  Ultras-Zrinjski tribine i šalove zamijenili krampe i lopate

Ultras-Zrinjski u Žepču

Upravo oni o kojima pojedinci iz vlasti ili pak novinari najčešće govore u negativnom smislu  prvi su priskočili u pomoć ljudima kojima je pomoć u ovakvim trenucima najpotrebnija.

Ti političari, koji su na vlasti, sakrili su se u mišije rupe i odakle bljuju vatru, dok su navijači tribine i šalove zamijenili lopatama, krampama i kariolama. Jučer smo u mjestima Maglaj, Doboj i Žepče susreli navijače Zrinjskog popularne Ultras-e koji su pomagali lokalnom stanovništvu.

"U Maglaj smo stigli prije par dana. Nas desetak ovdje pomažemo stanovnicima u rasčišćavanju njihovih domova. Stanje je užasno i kao što možete vidjeti svi nosimo ove zaštitne maske. Također u Doboju se nalazi još osam navijača Zrinjskog koji kao i mi pomažemo nastradalima. Jutros u Žepče stiglo je još naših četrdesetak pripadnika koji pomažu u raščišćavanju ruševina, te istovaru humanitarne pomoći", rekao je za naš portal Mario koji je inače tribinu stajanje zamijenio pomaganjem nastradalima u Maglaju.

U blizini Žepča u naselju Papratnica susreli smo veću skupinu navijača Zrinjskog koji su pristigli iz Mostara, a pomoć lokalnom stanovništvu također su pružili navijači Zrinjskog iz Žepča.

"Ovdje je nas tridesetak koji pomažemo stanovnicima Papratnice. Iz Mostara su u Papratnicu sigla dva kombija, a treći kombi je upućen u centar Žepča gdje naši članovi pomažu na istovaru humanitarne pomoći. Iz samog Žepča tu nas je desetak, a ostali naši članovi su upućeni na druge lokacije da pomognu lokalnom stanovništvu. Sutra (nedjelja op.a.) će veći dio nas u Maglaj da i tamo pomognemo", rekao nam je jedan od članova navijača Zrinjskog iz žepačke podružnice navijačke skupine Ultras-Zrinjski.

Hercegovina.info