DELTA SECURITY Isprike Zrinjskom i navijačima zbog neprimjerenog ponašanja našeg zaštitara

Delta security

Nakon nemilih događaja na stadionu pod Bijelim brijegom, koji su prema tvrdnjama mnogi prisutnih započeli zbog neprofesionalnog ponašanja zaštitara, zaposlenika Delta security, objavom su se javili i iz ove tvrtke.

"Povodom današnjeg incidenta nakon završene utakmice između momčadi HŠK Zrinjski i FK Velež došlo je do neodgovornog - neprimjerenog ponašanja jednog našeg zaštitara zbog čega želimo uputiti ispriku cijeloj sportskoj obitelji našeg HŠK Zrinjskog, a posebno navijačkoj skupini Ultrasi s kojima imamo uspješnu višegodišnju suradnju.

Izvještavamo da je protiv zaštitara pokrenut stegovni postupak, te da će isti biti sankcioniran.

Ovim putem napominjemo da je naša Agencija dugogodišnji prijatelj i sponzor Hrvatskog športskog kluba Zrinjski, te da današnji ispad pojedinca neće utjecati na daljnu uspješnu suradnju s klubom i navijačkom skupinom Ultrasi", priopćeno je iz Delte.

Inače, Ultras krive zaposlenike Delta security zaštitarske tvrtke zbog gubitka transparenata. Uvjereni su kako su neki od njih radili u dosluhu sa Red Army, odavali im informacije o pojedincima iz navijačke skupine Ultras, slali fotografije i videozapise pripadnika Ultrasa, te dojave o tome tko nosi transparente kući.

Na taj način je omogućeno pripadnicima Red Army da isplaniraju napad na jednog od čuvara transparenata ispred ulaza u stan u kojem živi prilikom kojega je otuđeno devet transparenata navijačke grupe Ultras, a jedna osoba je teže ozlijeđena.