Svečano otvoren ovogodišnji Aluminijev tradicionalni malonogometni turnir

Aluminij Mostar, turnir
Direktor Aluminija d.d. Mostar Ivo Lasić i predsjednik Nezavisnoga sindikata zaposlenika Aluminija Samir Anić, na prigodnoj su svečanosti u Aluminijevu Relax središtu na Buni, danas (ponedjeljak, 20. rujna 2010. godine) otvorili ovogodišnji, tradicionalni, osmi po redu, malonogometni turnir, nazivlja Aluminij d.d. 2010. – Vlado Ivanković.
Nakon minute šutnje za pokojnoga kolegu Ivankovića i sve preminule djelatnike Aluminija, i sindikalni čelnik i direktor Društva pozvali su natjecatelje na pošteno i prijateljsko odmjeravanje snaga u zdravomu športskom ozračju, duhu kolegijalnosti i snaženja dobrih odnosa unutar kolektiva.
Kao i svake godine, organizatorom turnira je NSZ Aluminija, a Uprava Društva je i ove godine pružila nepodijeljenu potporu, dok je direktor Lasić preuzeo i cjelokupne pokroviteljske obveze.
Ove će godine snage odmjeriti ukupno 12 momčadi, a prvoga dana turnira sudarili su se sastavi Zajedničke službe – Elektroliza Održavanje, K.O.V. – Anode Peć i Elektroliza D – Livnica.
Voditelj programa Veselko Čerkez, predstojnik Ureda direktora Društva, podsjetio je kako će u završnici ovogodišnjega tradicionalnog malonogometnog turnira u Aluminiju, osim najbolje momčadi, biti nagrađeni najbolji strijelac i najbolji vratar turnira.

aluminij.ba