Sretno Igore, sretno Vatreni

uvijek vjerni, Igor Štimac, Mostar, Igor Štimac, Vatreni

Mediji koji mjesecima unose nemir među Vatrene su isti oni mediji koji podržavaju gay parade, te koji omalovažavaju sve hrvatske domoljube i branitelje.

Nogomet jeste više od igre, ali je nogomet ipak igra u kojoj neko mora i izgubiti. Mi moramo priznati da smo bili očajni protiv Škotske i izgubili utakmicu koju nismo smjeli izgubiti, te da smo zahvaljujući početničkim pogreškama ostali kratih rukava protiv Belgije. Nažalost ta dva poraza jurišnici iz crvenih medija su iskoristili za kanonadu uvreda prema izborniku i njegovim nogometašima.

S druge strane ti mediji šute o problemima branitelja u Vukovaru sa ćirilicom, šute o teškoj ekonomskoj situaciji, i na kraju šute na šutnju ministra Jovanovića na paljenje zastava Republike Hrvatske pred njegovim očima. Možda je sve ovo priprema terena za nekog novog izbornika koji neće biti Hrvat i kome će biti svejedno kao ministru Jovanoviću što se dešava na tribinama.

Izborniku i Vatrenim treba dati prostora da završe ciklus kvalifikacija za SP. Nije nam prvi puta da idemo u dodatne kvalifikacije, i ne treba sumnjati da će Vatreni ostaviti srce na terenu da nam donesu još jedno slavlje. Ovom napaćenom narodu je ostalo još jedino da slavi sportske uspjehe svojih sportaša.

U Hrvatskoj nogomet nije najveći problem, premda to neki hoće tako prikazati.
Imao sam čast nekoliko puta razgovarati sa Štimcom za ovo vrijeme dok je izbornik Hrvatske. Čovjek je uvjeren da će ispuniti cilj koji je zacrtan, i pustimo čovjeka da na miru radi svoj posao. Ja osobno mu nikada neću zaboraviti što je usprkos svemu što je doživio od svojih i naših neprijatelja doveo reprezentaciju u Hercegovinu. Neću mi nikada zaboraviti ni riječi kada je od navijača dobio na poklon dres Zrinjskog: Ovaj dres će imati specijalno mjesto na zidu moga ureda.

Sretno Igore, sretno Vatreni

HERCEGOVINA.info