Rijeka zabila Milanu dva gola u šest minuta pa izgubila u 94.!

HNK Rijeka, NK Široki Brijeg, HNK Rijeka, Liga prvaka, HNK Rijeka, AC Milan
...hrvatski prvak ničime nije pokazao da ne može igrati s ovakvim Milanom. Čak i kad je Rijeka gubila 2-0, nije bila nadigrana, primila je iz prve šanse Milana pa nakon kornera, a promašila je svoje prilike.

Andre Silva pogodio je u 14. minuti, Musacchio se najbolje snašao nakon kornera u nastavku i činilo se da će to Milan rutinski riješiti. No Rijeka se nije predavala. Matjaž Kek je uveo Ganca Acostyja koji je u 84. minuti izašao pred Donnarummu i uz malo sreće pogodio za 2-1. Milan se povukao, a kazna je stigla u 90. minuti nakon što je Romagnoli napravio prilično naivan penal nad Črnicom koji mu je ukrao loptu.

Elez je stavio loptu na bijelu točku i rutinski pogodio za 2-2, kao da svaki vikend igra na San Siru. No umjesto senzacije, suze i očaj. Cutrone je ušao iza leđa obrane Rijeke i pogodio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade uz asistenciju Armade. Na San Siru je bilo preko 4000 navijača Rijeke koji su većinom sjajno navijali, ali sve su upropastili prekidom u drugom dijelu kad su bacali baklje na tribinu ispod i prema terenu. Sudac je prekinuo igru i zapamtio taj prekid zbog kojeg se igralo pet minuta sudačke nadoknade.

24sata.hr