GORICA GA KOŠTALA Poznato koliko će Niko Janković morati pauzirati

Niko Janković
Cropix

Sjajni nogometaš HNK Rijeka Niko Janković propustit će narednih mjesec dana sezone. Kako saznaje SportSport, 22-godišnjak ima oštećenje gležnja koje je zadobio u jučerašnjem meču s Goricom i morat će na pauzu.

Janković je prvenstveni meč napustio u 33. minuti nakon jednog žestokog starta protivničkog nogometaša. Vidljivo je bilo da Niko ne može stati na nogu, a pregledi su rekli da mora na pauzu.

On je odmah nakon utakmice otišao na preglede u Zagreb.

Pukom srećom je izbjegnuta teža ozljeda. Lako je moglo doći do pucanja fibule, što bi značilo višemjesečnu pauzu i oporavak. Ovako će vodeći tim hrvatskog prvenstva bez Jankovića biti oko mjesec dana.

Točan stupanj ozljede bit će utvrđen na dodatnim pregledima koji su zakazani po povratku u Rijeku.

Niko Janković ove sezone igra zaista odličan nogomet u dresu tima s Rujevice. U prvenstvu je odigrao 21 meč i ima učinak od sedam pogodaka i pet asistencija.

On je u klub stigao proteklog ljeta iza zagrebačkog Dinama, a bh. javnosti je postao poznat nakon fenomenalnih nastupa u dresu Zrinjskog.

Izostanak Jankovića u narednom razdoblju je svakako loša vijest za Rijeku koja predvodi HNL s 47 bodova, ali neće biti previše krivo rivalima Hajduku i Dinamu koji su prva pratnja.