Renovirane prostorije Omladinske škole Zrinjski

Dragan Perić, HŠK Zrinjski, Dragan Perić, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Dragan Perić, HŠK Zrinjski, Dragan Perić, omladinska škola, Dragan Perić, obnovljene prostorije, Dragan Perić, Mehmed Baždarević
Mladi nogometaši Zrinjskog uskoro će moći uživati još bolje uvjete za treniranje. Prema riječima šefa Omladinske škole HŠK Zrinjski, vjerojatno i među najboljima u cijeloj BiH.

- Ostvarili smo renoviranje svlačionica i prostorija Omladinske škole HŠK Zrinjski. Vrlo smo zadovoljni ostvarenim pomacima kada su u pitanju uvjeti rada. Zahvaljujući našim donatorima, roditeljima, tvrtki koja izvodi radove, ali prije svega klupskoj upravi realizirali smo vrlo vrijedan projekt koji će sigurno u svakom pogledu unaprijediti naš rad, te u budućnosti biti od velike koristi kada je u pitanju stvaranje mladih nogometaša - kazao nam je Dragan Perić koji nas je prilikom ovog razgovora i proveo renoviranim prostorijama.

Boje Zrinjskog

Sve, počevši od svlačionica, pa do prostorija za tuširanje dobilo je novi izgled, uglavnom u bojama HŠK Zrinjski (bijeloj i crvenoj). Omladinska škola će sada imati i ured za prijem mladih igrača i roditelja, a na ulasku u prostorije još preostaje naslikati prigodan grafit. Završena je prostorija za ekonomat, te je uređena i svlačionica za trenere u školi.

- Radeći kao trener i kao pomoćnik izbornika mlade reprezentacije BiH prošao sam sve terene i stadione diljem BiH. Odgovorno tvrdim kako sada imamo sjajne, ako ne i najbolje uvjete u BiH za rad i smještaj mladih igrača u sklopu jednog stadiona - dodao je Perić.

Radovi na renoviranju svlačionice i klupskih prostorija samo su pokazateljh da Zrinjski teži tomu da postane centar Hercegovine kada je u pitanju podizanje i stvaranje mladih nogometaša. Mostar kao najveći grad u Hercegovini to bi logično vremenom i trebao postati, ali se taj proces s ovakvim potezima samo ubrzava.

Radovi na "pomoćnom"

Obavljeni su radovi i na završavanju pomoćnog terena na stadionu Zrinjskog. Taj teren ranije nije bio završen. Sada je u njega postavljen kvarcni pjesak, što podlogu čini boljom za trening i utakmice. Preostaje na teren dodati samo dodatni granulat.

večernji list