Pogledajte kako se Modrić i društvo nabrijavaju!

Harry Redknapp je u svojoj prvoj sezoni na White Hart Laneu odvukao Spurse do sjajnog četvrtog mjesta u Premiershipu i izborio priliku za nastup u Ligi prvaka, a očekivanja navijača uoči 'povijesne' sezone su velika.

  • www.tottenhamhotspur.com

Strateg Tottenhama bez skromnosti najavljuje da bi njegovi igrači ove godine mogli biti i najveće iznenađenje Premiershipa te da bi ga, uz poneko pojačanje, mogli po treći put u svojoj povijesti i osvojiti, prenosi net.hr.



"Trebamo dva ili tri igrača koja mogu napraviti razliku i ako ih dovedemo – samo nebo je granica. Možemo se natjecati za naslov prvaka, to nije nemoguća misija", smatra Redknapp koji radi na dovođenju Stipe Pletikose, dok engleski mediji tvrde da će u Spurse doći i legenda Real Madrida Raul.



"Netko će reći da je prošlosezonski rezultat bio samo bljesak. Takve moramo razuvjeriti i truditi se da budemo još bolji. Ako si ne postavite ciljeve, ne možete ih ni ostvariti, a najbolje momčadi koje imaju najviše novca će i dalje osvajati trofeje. Ne mogu na vrhu uvijek biti Manchester United, Arsenal, Chelsea i Liverpool. Zašto to ne bi bio Tottenham?", pita se Redknapp.
Net.hr