Odigrano je pet uzvratnih utakmica play-off runde Lige prvaka

Liga prvaka, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, Real Madrid, lion, Manchester U, AC Milan, Liga prvaka, Liga prvaka, rekordi, nogomet, uefa liga prvaka, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, Mario Mandžukić, Liga prvaka, ždrijeb, Ždrijeb osmine finala, Liga prvaka, Juventus, Borussia Dortmund, Manchester City, FC Barcelona, Liga prvaka, Chelsea, PSG, Liga prvaka, nogomet, uefa liga prvaka, FC Bayern, Real Madrid, Juventus, Liga prvaka, ždrijeb,  pretkola Lige prvaka, nogomet, uefa liga prvaka, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, kvalifikacije, uefa liga prvaka, 3. pretkolo Lige prvaka , nogomet, Liga prvaka, uefa liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, Liga prvaka, uefa liga prvaka, ždrijeb, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, Marko Pjaca, Liga prvaka, uefa liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, UEFA, Manchester City, pep guardiola, Monaco, liga prvaka osmina f
Porto, Celtic, Legia, Monaco i Ludogorec prvih je pet momčadi koje su izborile nastup u skupini Lige prvaka nakon uzvratnih utakmica play-off faze najelitnijeg klupskog natjecanja. Iznenađenje večeri priredila je portugalska momčad, koja je slavila u Rimu protiv Rome s 3:0.

Velike zasluge za takav rezultat idu nesmotrenim igračima Rome, koji su zaradili čak dva IZRAVNA crvena kartona. Najprije je u prvom poluvremenu pocrvenio kapetan Daniele De Rossi, a onda je u nastavku zbog sličnog starta travnjak morao napustiti Emerson.

Porto je rano poveo, održavao prednost, a onda je nakon drugog crvenog kartona u svega par minuta zabio drugi i treći pogodak. S 1:1 iz prve utakmice Porto je s ukupinih 4:1 izborio Ligu prvaka.

Monaco za koji brani naš Danijel Subašić prošao je španjolski Villarreal nakon što je slavio i u drugoj utakmici. Francuski doprvak slavio je u prvoj utakmici u Španjolskoj s 2:1, a večeras je potvrdio prolaz pobjedom 1:0 nakon što je švedski sudac Jonas Eriksson dodijelio nepostojeći jedanaesterac domaćinu. Fabinho ga je realizirao u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Ludogorec je u češki Plzen stigao s prednošću 2:0, a ulazak u skupinu Lige prvaka, drugi u klupskoj povijesti, izborio je nakon odigranih 2:2. Viktoria je dva puta vodila, no Bugari su u oba navrata uspjeli nadoknaditi minus.

Celtic je bio na rubu ispadanja u Izraelu kod Hapoel Beer Sheve, ali je u konačnici izdržao pritisak i s porazom 2:0 prošao u Ligu prvaka. Škoti su u prvoj utakmici slavili s tri pogotka prednosti (5:2), te su zahvaljujući tome izborili prolaz.

Spomenimo i da je nastup u Ligi prvaka izborila poljska Legija, koja je u Varšavi odigrala 1:1 s irskim Dundalkom. Na tom je susretu viđen prekrasan pogodak irske momčadi čiji je autor bio Robbie Benson. Prvi susret završio je slavljem poljske momčadi rezultatom 2:0.

U srijedu će svoj uzvratni susret igrati i zagrebački Dinamo koji gostuje u Salzburgu kod Red Bulla. Prva utakmica završila je rezultatom 1:1.
Doigravanje - Liga prvaka

Hapoel Beer Sheva (Izr) - Celtic (Ško) 2-0 (2-5)

(Sahar 21, Hoban 48)

Roma (Ita) - Porto (Por) 0-3 (1-1)

(Felipe 8, Layun 73, Corona 75)

Monaco (Fra) - Villarreal (Špa) 1-0 (2-1)

(Fabinho 90+1 - 11m)

Legia Varšava (Polj) - Dundalk (Irs) 1-1 (2-0)

(Kucharczyk 90+2 / Benson 19)

Viktoria Plzen (Češ) - Ludogorec (Bug) 2-2 (0-2)

(Đuriš 7, Mateju 64 / Misidjan 17, Kešeru 90+5)

U srijedu igraju:

Salzburg (Aut) - DINAMO (HRV) (1-1)

Manchester City (Eng) - Steaua (Rum) (5-0)

Rostov (Rus) - Ajax (Niz) (1-1)

Borussia M. (Njem) - Young Boys (Švi) (3-1)

APOEL (Cip) - Kopehagen (Dan) (0-1)

NAPOMENA: u zagradi su rezultati prvih utakmica