NK Široki Brijeg još uvijek bez pojačanja

Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, pripreme
Dakle, treninzi se sastoje od trčanja, raznih vježbi i "loptanja", tj. igranja međusobnih utakmica na polovini ili čitavom travnjaku. Treninzi ne izgledaju previše naporni, a sve budnim okom prati trener Slaven Musa te pomoćnici Mario Bazina i Damir Crnjac. A kada je Musa dao "voljno", Jure Ivanković je na pitanje "je li se umorio" solomonski odgovorio:

- Jesam malo. Ali ni mrvice više nego što bi trebalo...

U srijedu opet nije bilo Borisa Pandže, Ivan Buhač radio je odvojeno, povremeno masirajući još uvijek bolni mišić. Nije bilo ni reprezentativca Zvonimira Kožulja koji je u Japanu, te Ivana Krstanovića:

- Pandža je zauzet na fakultetu, pa sam ga oslobodio treninga, ali i on će početi s radom u petak. Kožulj će po povratku iz Japana dobiti slobodan vikend i u ponedjeljak se pridružiti ostalima u Kupresu. Krstanović ima temperaturu, ali valjda će to brzo proći, rekao nam je Musa koji trenutačno radi sa 16 - 18 igrača. Od novih tu je samo Stipe Lončar, povratnik s posudbe u Neretvanac iz Opuzena. Gledajući vitkog Marija Bazinu, učinilo nam se kako bi još bio od koristi, pa smo mu predložili da se aktivira:

- Bio sam u Austriji i pristao odigrati jednu humanitarnu utakmicu. Zateže u mišićima, nije to za mene, kaže Bazina.

Priča o pojačanjima na Pecari ne nedostaje. Čuju se svuda, samo ne od ljudi u klubu. Tako će sigurno biti sve dok netko ne stavi potpis na ugovor. Za sada se jedino zna da će se momčadi pridružiti netko od juniora jer je poznato da u prvenstvu u zapisniku moraju biti barem tri igrača mlađa od 21 godinu.

Vecernji.ba