NK Gošk: Odgoda kola nam je dobro došla

zrinjski gošk
...što je ipak zaliha koju je teško nadoknaditi, ali nije ni ona koja može dozvoliti bilo kakvo opuštanje jer je do kraja prvenstva još više od jedne trećine natjecanja (čitavih 12 utakmica).

Lavovi su pokazali borbenost, učinkovitost i karakter te se vratili trećim golom poslije šoka koji su prošli poslije izjednačenja Čelika na 2:2.

- Prvih 20 minuta smo igrali fantastično, baš onako kako smo htjeli. Išli smo na duge lopte, došli na taj način do dva pogotka, a onda se dogodio neshvatljiv pad u igri. Čelik nam je dao dva gola praktički iz ničega, rekao je trener Feđa Dudić koji je uspio motivirati tim na dobru igru u nastavku.

- Imali smo i tada incijativu i nekoliko lijepih prilika.

Gabeljani su pred dvomeč s Čelikom i Vitezom kao težeg protivnika svakako tretirali Zeničane koji su tijekom zime puno toga promijenili u rukovođenju kluba, igračkom i stručnom kadru. Ipak uspjeli su apsolvirati prvog protivnika i odmah se okrenuli pripremi za sljedeću utakmicu, Mladost u Doboju kod Kaknja sljedećeg vikenda.

- Ova 3 boda su praktički kao 6. Dobili smo jednu bitku, ali nastavljamo rat. Ovisimo sami o sebi i moramo dati svoj maksimum, poručio je Dudić.

Poslije odgode utakmica 21. kola zbog nevremena, Gabeljani će s Vitezom igrati tek sljedeće srijede.

- Dobro nam je došla odgoda jer smo imali nekoliko ozlijeđenih. Nadamo se da sad imaju dovoljno vremena oporaviti se za predstojeće izazove, kazao je Feđa Dudić. Er.B.

Musa: Nema predaje, idemo dalje

Čelik je propustio priliku doći u egal poziciju s moćda glavnim konkurentom u borbi za ostanak.

- Presudile su naše individualne greške koje je GOŠK iskoristio. Šteta je što nismo iskoristili tu psihološku prednost kad smo se vratili na 2:2. Predati se nećemo, smiješno je pričati o tome. Razočarani smo ovom utakmicom, izašli smo da pobijedimo, ali nije krenulo kako je trebalo i to je tako. Nemamo puno puno vremena da oplakujemo poraz, rekao je trener Čelika Slaven Musa, a čiji tim će sutra biti domaćin Mladosti.

Dnevni list