CRVENA NOĆ Predsjednik Veleža objasnio zašto Feđa Dudić nije pozvan

Crvena Noć Veleža
FK Velež

Nakon što je Feđa Dudić rekao kako je razočaran nepozivanjem na "Crvenu noć" Veleža s obzirom na to što je napravio za klub, predsjednik mostarskog kluba Senad Kevelj u izjavi za Mondo rekao je kako nije bilo nikakve loše namjere.

"Stvarno nismo pozvali nijednog trenera. Nekako smo se fokusirali na posljednjih šest mjeseci otkako sam na čelu uprave i onda smo imali Amara Osima, imali smo Feđu. To bi otišlo previše u širinu. Rekli smo 'ajde da ova 'Crvena noć' bude donatorska i tu je bio fokus, a sigurno ćemo u narednom razdoblju napraviti sličnu večer na koje ćemo pozvati sve trenere Veleža, proslavljene nogometaše... Jednostavno, bio je kratak rok za puno toga. Tako da nije bila nikakva namjera, ali ispostavilo se da se Dudić našao uvrijeđen. Namjera nam nije bila da bilo koga...", rekao je prvi čovjek Veleža i dodao da protiv Dudića nema ništa.

"Apsolutno. Ja poštujem Dudića i sve što je uradio za klub, to će ostati zapisano. Bio je na čelu kluba koji je poslije 33 godine zaigrao u Europi i to je neupitno, oko toga ne možemo raspravljati", dodao je Kevelj.