Modrićev rođendan kojeg nikad neće zaboraviti: Pravi poklon dobiva za dva tjedna?

Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, rođendan, Daniela Škegro, Luka Modrić

Luka Modrić u svojoj je karijeri osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti, uključujući i četiri Lige prvaka s Realom Madridom, a kolekciju uspjeha upotpunio je senzacionalnim srebrom s Hrvatskom na SP-u u Rusiji.

Ove nedjelje naš veznjak slavi svoj 33. rođendan, a iako u tim godinama mnogi veznjaci već počinju polako gubiti sjaj, on je na svom vrhuncu.

O tome svjedoči i nagrada za najboljeg igrača SP-a, kao i Uefino priznanje koja ga je proglasila prvom violinom Reala u prošloj europskoj klupskoj sezoni.

Na pravi rođendanski poklon Luka ne bi trebao čekati dugo, samo dva tjedna. Naime, 24. rujna održat će se u Londonu Fifina gala večera na kojoj bi trebao dobiti nagradu The Best za najboljeg nogometaša svijeta, čime bi prekinuo dominaciju Messija i Ronalda u ovom izboru, što je donedavno bilo nezamislivo.

Sve što se trenutno događa u Modrićevom životu apsolutno je zasluženo, a mi se samo možemo nadati da će ostati što duže dio reprezentacije, po mogućnosti sve do SP-a u Kataru...

tportal.hr