Mladi Plemići iz omladinske škole kucaju na vrata prvog tima

juniori HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, fk olimpik, Stadion HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, juniori, juniori HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, juniori, juniori HŠK Zrinjski

Juniori HŠK Zrinjski aktualni su prvaci BiH, a u novoj sezoni ostvarili su četiri pobjede iz isto toliko odigranih utakmica, Osvajali su mladi Plemići i prije titule, i ti rezultati su potvrda dobrog rada Omladinske škole kojoj je na čelu Dragan Perić.

Taj rad najbolje opisuje činjenica da sve više mladića iz Omladinske škole kuca na vrata prvog tima. Omladisnka škola i služi da servisira prvi tim kvalitetnim nogometašima koji će sutra biti nositelji igre Zrinjskog, a u budućnosti i izvor zarade od eventualnog transfera. Dobar primjer toga je Marijan Ćavar koji je iz Zrinjskog otišao u Eintracht.

Povod ovome tekstu su prve minute u najdražem dresu Gabrijela Čoke, ali i dobre igre igrača koji su na kaljenju u drugim momčadima. Pored Čoke o kome smo pisali prije par dana, već duži period član prvog tima je i Kristijan Stanić. Svoj prvi ugovor sa Zrinjskim potpisao je i mladi perspektivni vratar Vojin Savić, a svjedoci smo da Anes Mašić koji je na posudbi u Gošku svakim danom sve više napreduje i u skoro vrijeme Zrinjski će imati napadača iz svoje omladinske škole, U Gošku je također Igor Savić, za koga struka kaže da mu predstoji sjajna karijera.

Naš portal više puta pisao je o Ivanu Bašiću, Ivan je u prošloj sezoni kao kadet bio jedan od nositelja igre juniorske momčadi koja je osvojila titulu prvaka. Ove sezone Ivan je nastavio sa sjajnim igrama i iskreno se nadamo da će vrlo brzo i on dobiti svoju prigodu u prvom timu. Ovaj puta vrijedi istaći još nekoliko imena iz omladinske škole, prije svega Ivora Krešića koji je već u par navrata bio na pripremama s prvim timom. Patrik Bošnjak se sve više nameće svojim igrama koje su ga dovele i do dresa reprezentacije u mlađim kategorijama.  Šilić i  Ramljak su također igrači na koje treba obratiti pozornost, a svakako da kvaliteta ima i u kadetskoj momčadi HŠK Zrinjski.

HERCEGOVINA.info