Luka Modrić zaprijetio vodstvu Spursa

Luka Modrić, Tottenham, Manchester United, Luka Modrić, Manchester United, Alex Ferguson, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Chelsea, Tottenham, Luka Modrić, Liverpool, Tottenham, Luka Modrić, Luka Modrić, villas boas, Harry Redknapp, Chelsea, Luka Modrić, Tottenham, Manchester United, Luka Modrić, Luka Modrić, Manchester United, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid
Modrić je nekoliko puta naglasio kako se odlično osjeća na White Hart Laneu, međutim izvor iz redova Spursa tvrdi kako je hrvatski veznjak razočaran što londonski klub iduće sezone neće igrati u Ligi prvaka.

"Modriću je sjajno u redovima Spursa, no on je vrlo ambiciozan i uvijek želi naprijed. Sasvim sigurno pričekat će poteze Harryja Redknappa u nadolazećem prijelaznom roku kako bi vidio u kojem smjeru ide klub," kazao je izvor iz redova kluba sa sjevera Londona.

Nakon što je Paul Scholes preselio u igračku mirovinu brojni engleski komentatori smatraju kako je Modrić idealna zamjena za njega u redovima Manchester Uniteda. Darren Anderton smatra kako je "Modrić jedina pravi zamjena za Scholesa".

"Luka je za mene najbolji igrač Spursa. On je nevjerojatan talent i nadam se kako će ostati u Tottenhamu. No, bojim se kako je Ferguson odavno shvatio kako mu treba baš takav igrač," kazao je bivši engleski reprezentativac koji je u dresu Spursa sakupio više od 300 utakmica.(Fena)