Luka Modrić: Imamo šanse protiv Španjolske

Luka Modrić, Španjolska, Hrvatska zemlja, luka modrć, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Vatreni, kapetan vatrenih, operirano lijevo koljeno, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Manchester U, Luka Modrić, uefa liga prvaka, Real Madrid, Luka Modrić, HŠK Zrinjski
... u Francuskoj te je dodao da o toj utakmici nije razgovarao sa suigračem iz Real Madrida Iscom Alarconom koji je u utorak ispao s liste putnika za EURO
"Zadovoljni smo osvajanjem Lige prvaka. S Iscom nisam razgovarao, a vjerujem da je Lucas Vazquez zadovoljan što ide na EURO, siguran sam u to", rekao je Modrić novinarima na madridskom aerodromu Barajas Adolfo Suarez napuštajući Madrid.

Na pitanje ima li Hrvatska šanse protiv Španjolske na Europskom prvenstvu nervozno je u prolazu odvratio "Da, imamo" te produžio s obitelji nezaustavljajući se. Modrić će se tijekom četvrtka pridružiti reprezentaciji koja se priprema u Rovinju.

Hrvatska i Španjolska igrat će posljednju utakmicu u skupini D u Bordeauxu 21. lipnja.

Španjolski izbornik Vicente del Bosque u utorak je objavio konačni popis od 23 igrača na kojem se iznenađujuće našao napadač Real Madrida Lucas Vazquez koji dosad nije igrao niti za mlade reprezentacije Španjolske. S popisa su otpali vezni igrač Real Madrida Isco Alarcon (24) i vezni igrač Atletico Madrida Saul Niguez (21).

(Hina)