Luka Modrić govorio o izgubljenoj okladi, a otkrio i što nikad neće javno reći

Luka Modrić, Real Madrid, Vatreni, utaja poreza, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid
Hrvatski kapetan im je u ekskluzivnom razgovoru otkrio da ga neće natjerati da kaže: ''Da, ja zaslužujem Zlatnu loptu''.

- Ne volim govoriti na takav način, da svima kažem: ''Da, ja zaslužujem Zlatnu loptu.'' Meni je najvažnije da sam na terenu već mjesecima, a bez sumnje mi je prošla godina bila najbolja u karijeri. Tko je najbolji, odlučit će stručnjaci - rekao je Luka.

Otkrio je Modrić Francuzima i kako nije očekivao da će Zinedine Zidane i Cristiano Ronaldo na kraju sezone napustiti Real.

- Naravno da nisam očekivao da će otići iz Reala. Zapravo, kada se pojavila glasina da bi Ronaldo morao otići, mi (op. a. igrači Reala) u svlačionici smo se kladiti i bili uvjereni da neće otići, no svatko donosi svoju odluku - rekao je Luka pa dodao:

- Ipak, Ronaldo je za mene iznad svih.

Otkrio je Modrić i sljedeće.

- Ja sam sramežljiva osoba, ne volim biti pretjerano u medijima. Odgovara mi svijet oko mene kakav jest. Volim jednostavnost.

Dotaknuo se Modrić i igrača za koje žali što nije s njima nikad zaigrao.

- Na prvom mjestu je Boban, moj idol i heroj u hrvatskoj reprezentaciji. Zatim Zidane. Imao sam sreću da mi on bude trener, s njim smo živjeli najljepše trenutke u povijesti Real Madrida. Katkada je zaigrao s nama i bilo je impresivno vidjeti njegovu eleganciju i pokrete na terenu. Šteta što nikad nismo zaigrali zajedno. Treći je Ronaldo Nazario.

Francuze je zanimalo što Luka misli o Kylianu Mbappeu.

- Izvanredan talent, doista je poseban. Sjećam se da mi je Danijel Subašić jednom prilikom rekao kako u Monacu igra mladi igrač koji će jednog dana biti jedan od najboljih na svijetu. A ovaj tada još nije bio ni poznat.

Vecernji list