FOTO  Loša realizacija u europskim utakmicama najveći je razlog neuspjeha, ili možda nešto drugo?

Zrinjski Valletta

... u kojoj su Plemići odigrali "tek" 1:1 sa momčadi Vallette sa Malte. Društvene mreže i navijački forumi odišu ljutnjom velikog broja navijača koji su bili, ili pak nisu bili sudionici sinoćnje utakmice, ali su je pratili putem televizije i interneta.

Mnogi kažu da je najlakše biti general nakon bitke, ali ovo je već treća "bitka" od četiri koliko ih je Zrinjski na početku ove sezone proveo na "bojištu", a u kojoj je Zrinjski po mnogima podbacio.

Na društvenim mrežama veliki dio navijača, ali i simpatizra obrušio se na "stadion koji je ruglo", na igrački kadar koji se popunjava igračima neprovjerene kvalitete, lošim potezima struke, na rad Škole nogometa... U svakom slučaju velika gorčina se skupila.

Koliko su u pravu ili nisu oni koji bljuju vatru po svemu vidjet ćemo, ali jedno je sigurno. Europskog iskoraka nema, a u prvenstvu sa ovim igračkim kadrom teško se može očekivati rezulta. O izgradnji tribina, wc-a.... ili nekim većim radovima na stadionu možemo samo sanjati, a o nekim super igračima iz naše nogometne škole teško da možemo i sanjati.

Sinoćnja utakmica nam je pokazala da Zrinjski ima izuzetno lošu realizaciju. Napad Plemića je totalno zakazao kao i u prethodnim utakmicama. Zadnja linija je prespora, a vezni red nema što vezati, a i ono što poveže ostaje bez realizacije. 

U svakom slučaju imamo još jednu europsku utakmicu ovaj put na vještačkoj travi koja će biti idealna za razlog neuspjeha. Ipak, prije Vallette treba "odraditi" i domaće prvenstvo, a koliko će GOŠK iz Gabele biti tvrd orah vidjet ćemo u nedjelju u 20:30 sati.

HERCEGOVINA.info