Kapetan Vatrenih operiran

Luka Modrić, Španjolska, Hrvatska zemlja, luka modrć, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Vatreni, kapetan vatrenih, operirano lijevo koljeno, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Manchester U, Luka Modrić, uefa liga prvaka, Real Madrid, Luka Modrić, HŠK Zrinjski

Luki Modriću jučer je u Madridu operirano lijevo koljeno, oporavak će potrajati predugo da bi kapetan, stožerni prvotimac i najvažniji igrač hrvatske nogometne reprezentacije bio na dispoziciju izborniku Anti Čačiću za sve ovogodišnje akcije. Sasvim je izvjesno da će Modrić preskočiti obje kvalifikacijske utakmice u listopadu (Kosovo, Finska) te po jednu kvalifikacijsku (Island) i prijateljsku (Sjeverna Irska) u studenome.

- Luka je opreriran, odstranjen je komadić hrskavice što se otkinuo od ivera, odnosno čašice patele. Čuli smo se poslije operacije, osjeća se dobro - kaže liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec. Za Lukinu ozljedu poguban je bio udarac u koljeno protivničkoga igrača tijekom prvenstvene utakmice s »Espanyolom« prije dva tjedna.

- Luka je dobio izravan udarac u koljeno i u tom trenutku se odlomio komadić hrskavice sa ivera, odnosno patele i taj je komadić plutao po koljenu. Imao je bolove zbog kojih je napravljena magnetska rezonanca i liječnici »Reala« odlučili su se napraviti artroskopski zahvat i odstraniti taj komadić hrskavice - kaže Nemec, koji predviđa oporavak u trajanju između tri i četiri tjedna, ali pritom ostavlja prostor i za drukčiji razvoj situacije.