Ivica Barbarić: Cilj je obrana naslova prvaka BiH

Danas je šef struke Zrinjskog Ivica Barbarić izvršio prvu prozivku aktualnog prvaka na kojoj se javilo 31 nogometaš.

Nakon prozivke Ivica Barbarić se našao sa novinarima u press centru na stadionu HŠK Zrinjski.

"Ja sam rekao danas igračima da su ambicije i ciljevi poznati. Međutim, to je stimulirajuće, iz razloga što je objektivno da se borimo za naslov prvaka. A objektivno je zato što su oni u posljednje dvije godine doprinjeli da se klub nalazi u ovoj situaciji, da je to najbolji klub u Bosni i Hercegovini. To je njihova kvaliteta, i dobro je što su ti ciljevi ostvarivi. Ali, moramo se koncentrirati na svakodnevni rad, i to je jedini put da ostvarimo zacrtane ciljeve", kazao je trener Zrinjskog Ivica Barbarić.

Uvodni dio priprema bit će odrađen u Mostaru, od 20. do 29. siječnja momčad će boraviti u Međugorju, dok će se od 31. siječnja do 8. veljače nogometaši Zrinjsko pripreme obavljati u hrvatskom Medulinu.

"Izložili smo plan rada i što ja očekujem od igrača. Sutra startamo s treninzima. Plan priprema ostaje isti, malo smo uradili neke promjene u skladu s odgađanjem utakmice s Dinamom. Do nedjelje ćemo raditi jednom dnevno, odnosno imat ćemo sutra i prekosutra liječničke preglede, radit ćemo u grupama i onda ćemo predstaviti plan za Međugorje", naglasio je Barbarić.

"Tri nova igrača su Blaić, Kukoč i Kobiljar. Kobiljar je mladi igrač koji jako puno obećava, tako da su moja očekivanja također velika. Kukoč je jako kvalitetan igrač bez dileme, i vjerujem da će on doći na razinu koju ima, i bit će veliko pojačanje. Blaić je jako poznato kakav je igrač i dobro će nam doći", istaknuo je Barbarić.

11.01.2017 u 14:20