FOTO  Ivica Barbarić: Cilj je obrana naslova prvaka BiH

prozivka nogometaša Zrinjskog

Nakon prozivke Ivica Barbarić se našao sa novinarima u press centru na stadionu HŠK Zrinjski.

"Ja sam rekao danas igračima da su ambicije i ciljevi poznati. Međutim, to je stimulirajuće, iz razloga što je objektivno da se borimo za naslov prvaka. A objektivno je zato što su oni u posljednje dvije godine doprinjeli da se klub nalazi u ovoj situaciji, da je to najbolji klub u Bosni i Hercegovini. To je njihova kvaliteta, i dobro je što su ti ciljevi ostvarivi. Ali, moramo se koncentrirati na svakodnevni rad, i to je jedini put da ostvarimo zacrtane ciljeve", kazao je trener Zrinjskog Ivica Barbarić.

Uvodni dio priprema bit će odrađen u Mostaru, od 20. do 29. siječnja momčad će boraviti u Međugorju, dok će se od 31. siječnja do 8. veljače nogometaši Zrinjsko pripreme obavljati u hrvatskom Medulinu.

"Izložili smo plan rada i što ja očekujem od igrača. Sutra startamo s treninzima. Plan priprema ostaje isti, malo smo uradili neke promjene u skladu s odgađanjem utakmice s Dinamom. Do nedjelje ćemo raditi jednom dnevno, odnosno imat ćemo sutra i prekosutra liječničke preglede, radit ćemo u grupama i onda ćemo predstaviti plan za Međugorje", naglasio je Barbarić.

"Tri nova igrača su Blaić, Kukoč i Kobiljar. Kobiljar je mladi igrač koji jako puno obećava, tako da su moja očekivanja također velika. Kukoč je jako kvalitetan igrač bez dileme, i vjerujem da će on doći na razinu koju ima, i bit će veliko pojačanje. Blaić je jako poznato kakav je igrač i dobro će nam doći", istaknuo je Barbarić.