HŠK Zrinjski: Plemići prvenstvenu stanku koriste za ciklus mini priprema u Međugorju

Zrinjski Borac
Već u zadnjim podnevnim satima odradili su i prvi trening na međugorskom Sportskom centru.

Uvijek uspješne pripreme

U Međugorju će plemići boraviti do nedjelje, s tim što će u petak putovati u Split na utakmicu s Hajdukom. Po dolasku na Sportski centar u Međugorje Vinko Marinović za naš list je kazao:

- U Međugorju ćemo ostati do nedjelje ujutro i onda se vraćamo u Mostar. Došli smo ovdje, kao i uvijek, kada imamo stanku u prvenstvu. To nam je neki običaj. Četiri dana ćemo ponoviti trenažni program koji radimo svaki put na mini pripremama. Nadam se kako ćemo i ovaj put imati uspjeha u prvenstvu kao što smo imali i svaki put do sada nakon priprema u Međugorju.

Planirano je da odigrate u petak prijateljsku utakmicu s Hajdukom u Splitu, što možete reći o tom susretu?

- Da, u petak ćemo otputovati u Split i odigrati prijateljsku utakmicu s Hajdukom. Nadam se dobroj i lijepoj utakmici. Poslije toga se vraćamo u Međugorje, gdje nastavljamo s treninzima na mini pripremama.

Uobičajeni program

Imate li, možda, ipak, i neki posebni program priprema predviđen za ovu fazu?

- Nemamo, to su uobičajene pripreme te program i raspored koji svaki put prakticiramo, nije to ništa posebno i drugačije od onoga što smo i ranije radili kada bismo dolazili na ovo mjesto.

U prvenstvu vam ide jako dobro, što biste željeli u idućim kolima?

- Nadam se kako ćemo zadržati ovaj kontinuitet uspjeha i u idućem razdoblju. Imamo sada osjetniju prednost na ljestvici i nadamo se kako je možemo zadržati u idućim kolima. Idemo susret po susret pa ćemo vidjeti što nam budućnost nosi, zaključio je uvijek vrlo smireni i jednostavni Vinko Marinović.

Vecernji.ba