FOTO  HŠK Zrinjski: Plemići optimistični pred uzvrat sa Shirakom

Stadion HŠK Zrinjski, fc shirak, Europska liga

Uprvoj utakmici Plemići su izgubili 2:0, i u četvrtak će učiniti sve da taj zaostatak stignu, te se plasiraju u 2. kolo kvalifikacija za Europsku ligu. Na večerašnjem treningu stručni stožer je imao sve nogometaše na raspolaganju, i sudeći po svemu nogometaši Zrinjskog su spremni za utakmicu protiv Shiraka, i evo što su za naš portal rekli neki od Plemića:

Daniel Stojanović: Naša očekivanja su puno veća nego što je to bilo u prošloj utakmici. Slobodno možemo preuzeti ulogu favorita i idemo pobijedi sa više od dva razlike. Bolja smo i kvalitetnija ekipa i to ćemo pokazati u četvratak. Nama će biti puno lakše na našem stadionu pred našim navijačima, pred njima je daleki put koji smo mi prošli, i uz naše navijače sigurno ćemo slaviti.

Stevo Nikolić: Očekivanja svih nas, pa i moja su da ćemo ostvariti dobar rezultat i proći dalje. Moramo pokazati karakter, ovaj puta mnogo bolje i mnogo jače nego što smo tamo igrali. Očekujem da neće biti lako, ali mi smo svi optimistični. Puno će nam značiti i naši navijači, oni znaju osjetiti trenutak kada da nose cijelu ekipu, i mislim da će prekosutra publika odigrati važnu ulogu na utakmici.

Goran Zakarić: Očekuje nas jedna vrlo zahtjevna i teška utakmica gdje hvatamo rezultat od dva gola u minusu. Trebamo biti maksimalno skoncentrirani i spremni za tu utakmivu koja nas očekuje za dva dana. Treniramo, spremamo se, ja sam se vratio i s ekipom treniram normalno bez bolova. Dajem sve od sebe da se što bolje spremim i primpremim za tu jako važnu utakmicu u četvratak. Proveo sam dosta godina u ovoj ligi i znam ko su Ultrasi i to je jedan veliki plus za nas gdje god da igramo. Ovim putem ih pozivam da budu naš 12. igrač i da nam pomognu svojim navijanjem da izbacimo Shiraka i plasiramo se u 2. pretkolo Europske lige.

Utakmica HŠK Zrinjski-FC Shirak igra se u četvrtak s početkom u 19. sati i 30. minuta.

HERCEGOVINA.info