FOTO  HŠK Zrinjski: Najmlađi Plemići pobjedom nad Obilićem otvorili turnir na Jahorini

mladi plemici na jahorini

... oko 200 nogometnih ekipa mlađih uzrasta, a momčad HŠK Zrinjski predstavljaju dvije ekipe dječaka rođenih 2009 i mlađi.

Kod dječaka rođenih 2009. i mlađih natječe se 16 klubova, a HŠK Zrinjski 1 se nalazi u skupini A zajedno sa: Slobodom iz Tuzle, Obilićem i Zenitom iz Bijeljine. HŠK Zrinjski 2 se nalazi u skupini C i za protivnike imaju Vojvodinu, Derbi, Sarajevo 2 i Tempo BG.

Osim gore spomenutih ekipa ostali sudionici kod ovih godišta su: Vojvodina (SRB), BSK (SRB), Zvijezda Gradačac, Leotar Trebinje, Zenit, Mlade Nade, Olimp, Akademika i Tempo.

HŠK Zrinjski 1 na samom otvaranju je odigrao utakmicu protiv ekipe Obilića iz Bijeljine. Zrinjski je slavio pobjedu od 2:0. Prvi gol za Plemiće postigao je Matić. Na 2:0 povisio je Buhovac.

Naredni protivnik HŠK Zrinjski 1 je momčad Zenita iz Bijeljine, a za sutra je planirana utakmica protiv momčadi Slobode iz Tuzle.

HŠK Zrinjski 2 večeras igra dvije utakmice, a za protivnike ima momčadi Vojvodine i Tempa, dok u subotu će odigrati utakmice protiv Sarajevo 2 i Derbija.

Momčad Plemića na Jahorini vodi trener Dragan Vrdoljak i med. rad. Sandro Avmedovski.

HERCEGOVINA.info