FOTO  HŠK Zrinjski-FC Shirak 2:1 (2:3)

Stadion HŠK Zrinjski, fc shirak, Europska liga

Utakmici je nazočilo oko 6000 gledatelja koji su došli podržati Zrinjski u pokušaju da anulira prednost gostiju iz Armenije iz prve utakmice.

Momčadi su izašle u slijedećim sastavima:

HŠK Zrinjski: Dujković, Blaić, Graovac, Radeljić, Stojanović, Radulović, Žeravica, Zakarić, Todorović, Nikolić i Mešanović.

FC Shirak:Ermakov, Hovhannisyan, Stamenković, Hovhannisyan, Davytan (c), Malakyan, Hakobyan, Malakyan, Davoyan, Diarrassouba, Bougouhi. 

Utakmica se igrala po velikoj vrućini, a Zrinjski je sve karte bacio u napad. Poluvrijeme je završilo bez golova, utakmica kakva se i očekivala: Zrinjski je imao nekoliko dobrih prigoda, ali bez pogotka, dok je kod gostiju samo Sviram zaprijetio jednom iz kontre. 

U drugom dijelu gledali smo potpunu nadmoć Zrinjskog. Umjesto Zakarića ušao je Šćepanović, a potom jedanaesterac za Zrinjski! Rukom je igrao Marikyan, a Mešanović je u 80. minuti pogodio po sredini gola za 1:0! Stadion je eksplodirao i dok se slavilo na tribinama u 85. minuti prekršaj gostujućih igrača na oko 25 metara od gostujućeg gola. Loptu uzima Filipović i u 85. minuti pogađa, skinuvši paučinu.

Zrinjski ima 2:0!

96. minuta vrijeme sudačke nadoknade brza akcija gostujućih nogometaša ,Bougouhi izlazi sam ispred Dujkovića i gosti postižu zgoditak s kojim se završava europska avantura HŠK Zrinjskog.

Sudac svira kraj, utakmica je završila  'gorkom' pobjedom HŠK Zrinjskog 2:1 .

HERCEGOVINA.info