Hrvoje Milić novo je pojačanje Hajduka

Hajduk, pojačanje
Povremeni hrvatski reprezentativac nogometnu školu Osijeka zamijenio je redovima Hajduka 2006. godine nakon čega kreće put švedskog Djurgardensa. 2011. godine ovaj Osječanin odlazi na dvije godine u Istru 1961 da bi potom dvije godine proveo u dresu ruskog Rostova odakle se ponovno vraća na Poljud.

Za hrvatsku je reprezentaciju Milić nastupio šest puta, a po dolasku u Hajduk otkrio je kako se veseli povratku na Poljud te kako jedva čeka da zaigra.

"Jedva sam dočekao ovaj trenutak da se napokon sve riješilo i da se konačno vraćam u Hajduk.Imam stvarno velike ambicije i jako sam veliki optimist. Vidim da Hajduk ima mladu, talentiranu momčad i da možemo mnogo napraviti. Prvi cilj je proći Liberec i plasirati se u Europsku ligu, a i u Prvenstvu možemo mnogo."

"Rekao bih da čak možemo jurišati na titulu prvaka jer mi Dinamo i Rijeka ne izgledaju previše uvjerljivo na početku ove sezone. Hajduk sam u ovoj sezoni vidio kao momčad koja ima glavu i rep i koja zna igrati strpljivo i pametno, i na rezultat kad treba. U igri Hajduka vidi se ruka trenera, gospodin Burić napravio je velike stvari s ovom mladom momčadi. S trenerom sam razgovarao u dva navrata i jako mi se sviđaju njegove ideja i ambicija koju ima s Hajdukom."

"Jedva čekam istrčati na prepun Poljud."

Izvor: hajduk.hr