Harry Redknapp: Zaista ne bih želio da Niko ode

Iako je Redknapp Kranjčaru dosad ove sezone omogućio tek jedan premierligaški start, inzistira da je takav rasplet i mizerna minutaža hrvatskog veznjaka jednostavno produkt njegove nesreće.

"Zaista ne bih želio da Niko ode. Imao je toliko nesreće. Niko je stigao prošle sezone i bio je jedno od naših najboljih pojačanja. Gareth (Bale) je u to vrijeme igrao na poziciji lijevog beka. Sada Gareth igra više prema naprijed i Niko nije uspio ući u momčad. Ali on je vrhunski igrač i vrhunski momak također", rekao je Redknapp za Sky Sports.

"On nije igrač kakvog biste htjeli izgubiti jer takve ljude ne možete lako zamijeniti. On je vrhunski igrač. Uspjet će se vratiti i izboriti svoje prilike za igru. Čeka nas naporni drugi dio sezone i trebat ćemo sve naše najbolje igrače. On je jedan od njih i želimo ga zadržati", dodao je Tottenhamov menadžer.

Sličan status kao i Kranjčar u ovom trenutku u redovima Spursa trenutno ima David Bentley, 26-godišnji desnokrilni igrač. Za razliku od Kranjčara, Redknapp njemu savjetuje promjenu sredine.

"David želi otići na posudbu ili za trajno. On je po mojem mišljenju veliki talent. Treba igrati i želi igrati. Imao je nesreću jer je na desnoj strani sjajno igrao Aaron Lennon. Mislim da je Davidu teško pronaći motivaciju kad se ustane jer želi igrati i zato treba otići i negdje igrati za dobrobit vlastite karijere. Činjenica da ne igra je traćenje njegovog talenta."

(Totalsport)