Grozne scene u Zadru na utakmici Zadar-Hajduk, golman teško ozlijeđen!

zadar-hajduk, golman, ozljeda
Zadar je dočekao Hajduk u 19. kolu domaćeg prvenstva, ali nogomet je pao u drugi plan zbog nesretnog sudara vratara Zadra Mladen Matkovića i Hajdukovog napadača Illuridzea.

Vratar Zadra je išao na nabačeni loptu, kao i napadač Hajduka i deblji kraj izvukao je vratar. Ostao je nepomično ležati na travi, a Mikanović je zabio gol u nebranjenu mrežu. Očito je fair-play pao u drugi plan, bit će zanimljivo čuti komentar hajdukovaca.

Kako bilo, zbog Matkovića je hitna pomoć morala vozilom ući u teren i nakon gotovo deset minuta pružanja pomoći nesretni vratar je odvežen u bolnicu, a utakmica nastavljena. Nakon prvog poluvremena Bijeli vode s 1:0, ali domaćini su imali više od igre. Hrgović je u 45. minuti pogodio vratnicu iz slobodnog udarca, a i Milović je s gol linije spašavao Hajduk.

Sama utakmica obiluje grubostima, čak sedam žutih kartona do 53. minute je podijelio sudac Krečak.

Tijekom utakmice javio se gazda kluba Reno Sinovčić koji je potvrdio da je Matković teško ozlijeđen u sudaru, ali da se još čekaju vijesti iz bolnice.

"Ma šta da vam kažem. Čekamo vijesti iz bolnice, ali ovo je sramota što se događa. Pa to je bio prekršaj za zatvor. Hajdukov igrač je polomio Matkovića, a sudac je pustio da se igra i da nam zabiju gol iz nastavka akcije", izjavio je za Sportski.net ogorčeni Sinovčić.