FOTO/VIDEO  Blaž Slišković: Ja se ponosim jer sam iz Hercegovine

Nedjeljom u dva, Nedjeljom u 2, Blaž Slišković

Emisija je započela šaljivom pričom o obavljanju kućnih poslova, a onda je Baka komentirao šanse Hrvatske na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Na pitanje voditelja što misli o Mamiću Baka je odgovorio da ga obožava, te da ga ne smatra bjeguncom nego pametnim čovjekom koji je dobro razmisilo o svemu i donio odluku da dođe u Međugorje.

U emisiji je bilo i riječi o nogometnoj i trenerskoj karijeri Blaža Sliškovića, a urednik i njegov gost su se dotakli mnogih tema od prvih nogometnih  koraka i igranja za Velež,  odlazska u Hajduk, pa sve do ovih trenerskih dana u HŠK Zrinjski, uključujući i njegov odnos sa Igorom Štimcom.

Ja sebe smatram Hrvatom iz Hercegovine i ponosan sam jer sam iz Hercegovine, rekao je Slišković na jedno od pitanja, i dodao da je za njega Mostar jedan grad.

Baka je tijekom emisije rekao da ima puno pijatelja na svim stranama, ali i da je ponosan jer je Hrvat iz Hercegovine. 

"HŠK Zrinjski je jedan od rijetkih klubova gdje igraju igrači svih nacionalnosti i u kome nema opterećenja i zato Zrinjski ima rezultate. Naši navijači su korektni prema svima i to sve je rezultat ovih naših uspjeha", rekao je Slišković.

Za kraj je rekao da se nitko ne uvrijedi, ali da su za njeg najbolji nogometaši iz Mostara poznati trio BMV Bajević, Marić i Vladić.

HERCEGOVINA.info